SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Személyes átvétel:

Vevőnek lehetősége van a megrendelt árut a Kereskedő üzletében átvenni:

2600 Vác, Zöldfa u. 29. 

vagy a Budapesti telephelyen átvenni

Cím: 1143 Budapest, Hungária krt. 65.

Az üzletünkben csak készpénzes vagy bankkártyával való fizetést áll módunkban elfogadni. Az átvétel lehetséges időpontjáról minden esetben telefonon vagy e-mailben a vevőt értesíti, mivel nem minden termék található készleten, a üzletben vannak egyes termékek melyeket külső raktárból kell beszállítani. Normál esetben 24 órán belül.

Házhozszállítás:

Az netotthon.hu webáruházban kiválasztott és megrendelt terméket a Kerekedő a Vevőnek küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontban szállítja ki a Vevő által a megrendelés során megadott szállítási címre. A megrendelt termékeket az ország egész területére saját szállítóeszközzel vagy futárszolgálat segítségével juttatjuk el Vevőinek. Alapesetben 2-5 munkanapon belül történik a kiszállítás, kivéve készlethiány esetén. Erről szolgáltató tájékoztatja a vevőt, amennyiben nem megfelelő a későbbi szállítási időpont és kifizették a megrendelést szolgáltató 2 munkanapon belül visszautalja vevőnek a nem kért termék árát.

Kiszállítás esetén a Net-Otthon Kft. a Magyar Posta Zrt. segítségével juttatja el a megrendelt termékeket a rendeltetési helyekre. A csomag megérkezésekor ellenõrizzék annak tartalmát. Ezért, ha a raklapokon, dobozokon bármilyen sérülést (rongálás, ázás, zárszalag sérülése) tapasztalnak, minden esetben tételes áruátvételt kell készíteni a szállítmányozó jelenlétében és a hiányról, sérülésekrõl jegyzõkönyvet kell felvenni. A jegyzõkönyvet a reklamációs adatlappal együtt az netotthon.hu ügyfélszolgálatára kell eljutatni. Az átvételt követően sérülésre, hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Kereskedőnek nem áll módjában elfogadni. A kiszállítás során keletkező károkért a kiszállítást végző tartozik Felelősséggel.

Amennyiben bármely megrendelt termék nincs raktáron vagy a kért mennyiség nem áll rendelkezésre, erről a Kereskedő a legrövidebb időn belül értesíti a Vevőt. Ebben az esetben a Felek megállapodhatnak a megrendelés részletekben történő teljesítésében, illetve a megrendelt termékek közül utolsóként beérkezett termék beérkezését követő együttes kiszállításban. Ilyen esetben a szállítási határidő az utolsó termék beérkezési időpontjának függvénye. A Szolgáltató a szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megtesz.

Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudja teljesíteni, haladéktalanul tájékoztatja a Vevőt, valamint a már megfizetett összeget visszatéríti. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Kereskedőt kártérítési kötelezettség nem terheli.

Kiszállítási díjak:
1-30 kg-ig 1.181,-Ft + ÁFA

(a fenti árak az egész országra vonatkoznak)

A szállítási díj 30 kg feletti súlyhatár esetén eltérhet a megadott ártól, amelyről a szállítás előtt mindenképpen tájékoztatást adunk és annak változása esetén még lehetősége van elállni a megrendeléstől.